X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

.uz ( Özbekistan ) Alan Adı Tescili

AnasayfaHaberiniz Olsun..uz ( Özbekistan ) Alan Adı Tescili

.uz domain tesciline mi ihtiyacınız var? Doğru yerdesiniz, .uz domain almak hiçbir zaman bu kadar kolay olmamıştı. Enghost İnternet Hizmetleri  Özbekistan domain tescili konusunda 2003 yılından beri tecrübeli domain hosting firmasıdır. Alan adınızı sorguladıktan sonra ekrandaki adımları takip ederek domain satın alabilirsiniz.Enghost yurtdışı domain konusunda Türkiye'de lider domain tescil firmasıdır. 

uz Alan Adı tescili için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Özbekistan İnternet kullanıcıları Google, Yandex, Bing vb. arama motorlarında arama yaparken .uz alan adlarına sahip web sitesi adreslerini görmeyi beklemektedir. İster Özbekistan’de yerel bir küçük işletme olun, ister büyük bir firma, Özbekistan domain uzantısı olan .uz sizi arama motorlarında daha bulunur kılacaktır. .uz domain sayesinde satışlarınız artacak, Özbekistan pazarından pay almış olacaksınız.

Özbekistan kültürüne uygun hareket ettiğinizi ve Özbekistan'de .uz alan adıyla en iyi internet deneyimini sunma konusundaki kararlılığınızı gösterin. .uz alan adı kısa ve akılda kalıcı özelliği ile sizin internet okyanusunda kaybolmamanıza olanak sağlayacaktır.

Markanızı korumak, büyütmek kadar önemlidir. Ticari markanızı güvence altına almak ve telif hakkı ihlaliyle mücadele etmek için alabileceğiniz en iyi önleyici tedbirlerden biri, markanıza ait .uz domain adresinin Özbekistan’de kaydedilmesidir. Alan adınız markanız ve markanız da sizsiniz! Diğer rakiplerin bir adım önüne geçmek için .uz alan adınızı kaydedin.


Top