X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

Sektörün En Güçlü Sunucu Ekran Kartı

AnasayfaHaberiniz Olsun.Sektörün En Güçlü Sunucu Ekran Kartı

AMD FirePro S10000, dünyada çift hassasiyet performansında 1 TeraFLOPS'u geçen ve benzersiz tek hassasiyet performansı gösteren ilk profesyonel ekran kartını piyasaya sundu.

Çift hassasiyetli kayar nokta performansında 1 teraFLOPS'u geride bırakan ilk profesyonel ekran kartı olan AMD FirePro S10000, HPC uygulamalarında optimum verimlilik sağlıyor. Ayrıca 5,91 TFLOPS gibi benzeri görülmemiş bir tek hassasiyet performansı ve 1,48 TFLOPS çift hassasiyetli kayar nokta performansı gösteriyor ve bu gücüyle çok miktarda bilgiyle çalışan profesyonellere olabilecek en yüksek işlem hızlarını sunuyor. FirePro S10000, HPC'nin yanı sıra sanal masaüstü altyapısı (VDI) ve işistasyonunu grafik uygulamalarına da elverişli. Çift grafik işlemcisi ile profesyoneller büyük hassasiyet gerektiren karmaşık hesaplamaların yapılması sırasında yüksek akış hızı ve düşük tepki süresinden yararlanıyor.

Çift yuvaya takılan tek kart üzerinde iki güçlü grafik işlemcisine sahip olan FirePro S10000, veri merkezinde VDI uygulamaları için grafik işlemcisi yoğunluğunu arttırarak genel işlem performansını yükseltmeye yardımcı oluyor. Bu sayede grafik bakımından ağır iş yüklerinin çalıştırılmasında grafik işlemcisi de cazip bir seçenek oluyor. Tek kart üzerinde çift işlemci ile önemli tasarruf elde edilirken iki ayrı profesyonel ekran kartına gerek kalmıyor, enerji tüketimi ve soğutma ihtiyacı da düşük olduğu için toplam sahip olma maliyeti azalıyor.


Top