X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

iOS 14 ile gelen yenilikler ve destekleyen iPhone modelleri

AnasayfaHaberiniz Olsun.iOS 14 ile gelen yenilikler ve destekleyen iPh...

Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC 2020) bugün başladı. Apple, konferansta kullanıcıların merakla beklediği iOS 14'ü de tanıttı. iOS 14 ile gelen yenilikler arasında App Library, Widget boyutları, Picture in Picture, Siri tasarımı ve 11 dil için çeviri hizmeti gibi özellikler yer alıyor. Peki iOS 14 güncellemesi alacak iPhone modelleri hangileri?

Teknoloji meraklılarıyla, Apple kullanıcılarının uzun süredir beklediği an geldi ve iOS 14 resmen tanıtıldı. Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC-2020) ile yeni işletim sistemleri tanıtıldı. Kullanıcıların en fazla merak ettiği yenilikler arasında iOS 14 ile gelen yenilikler oldu. 23 milyondan fazla geliştiricinin bulduğu Apple konferansında tanıttığı iOS14 birçok iPhone modeliyle de uyumlu olacak. İşte iOS 14 ile gelen yenilikler ve güncelleme alacak iPhone modelleri…

APPLE iOS14’Ü RESMEN TANITTI! İŞTE iOS14 YENİLİKLERİ…

Ana Ekrandaki Widget’lar: Widget’lar bir bakışta size daha fazla bilgi vermek için tamamen yeniden tasarlandı ve şimdi bunları Ana Ekranınıza ekleyebilirsiniz. Farklı boyutlardan birini seçebilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, en çok kullandığınız uygulamalara dayalı olarak akıllıca hazırlanmış bir Akıllı Yığın yığını da ekleyebilirsiniz ve doğru Widget gün içinde doğru zamanda otomatik olarak görünecektir.

Uygulama Kütüphanesi: Yeni Uygulama Kitaplığı, tüm uygulamalarınızı otomatik olarak basit, gezinmesi kolay bir görünümde düzenler. Uygulamalar kategoriye göre sıralanır ve en çok kullandığınız uygulamalar her zaman sadece bir dokunuş uzağınızdadır.

Kompakt çağrılar: İPhone, FaceTime ve üçüncü taraf uygulamalarından gelen aramalar, tam ekranı kaplayan tamamen yeni bir kompakt tasarımda görüntülenir.

Fotoğraf içinde fotoğraf (Picture in Picture): Artık başka bir uygulama kullanırken video izlemeye devam edebilir veya FaceTime aramanıza devam edebilirsiniz.

Mesajlar: İletişimi sürdürmek hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu nedenle iOS 14, en önemli görüşmelere bağlı kalmanız, grup görüşmelerini takip etmeniz ve istediğiniz gibi kendinizi ifade etmenin yeni yollarını sunar.

Grup fotoğrafları: Bir fotoğraf veya Memoji ekleyerek grup sohbetinize görsel bir kimlik verin veya bir emoji seçin.

Sabitlenmiş görüşmeler: En önemli görüşmelerinizden en fazla dokuzunu görüşme listenizin üst kısmına sabitleyin, böylece onlara kolayca ulaşabilirsiniz.


Top